managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Artificiële intelligentie kan bedrijfsleven belangrijke meerwaarde opleveren

Posted by marcho on June 13th, 2019

Bedrijven die een grote aandacht tonen om artificiële intelligentie in hun operaties te integreren, kunnen een belangrijke meerwaarde creëren tegenover collega’s die zich meer terughoudend opstellen tegenover technologische innovaties. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Lancaster University, gebaseerd op een analyse van de adoptie van artificiële intelligentie door honderdvijftig ondernemingen in Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië. Tegelijkertijd wijzen de onderzoekers op dat de adoptie van artificiële intelligentie door het bedrijfsleven nog altijd relatief bescheiden blijft.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>