managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Meerderheid Amerikanen wil meerprijs betalen voor duurzaamheid

Posted by marcho on June 14th, 2019

Een meerderheid van de Amerikaanse consumenten is bereid om voor milieuvriendelijke producten een meerprijs te betalen. Dat is de conclusie van een onderzoek van The Integer Group bij meer dan twaalfhonderd consumenten in de Verenigde Staten. De onderzoekers wijzen erop dat er bij de Amerikaanse consument tegenover het begin van dit decennium een toenemende bereidheid kan worden vastgesteld om voor milieuvriendelijke producten een premium te betalen. Acht jaar geleden was slechts 34 procent bereid om voor duurzaamheid een extra bedrag neer te tellen. Dat is inmiddels echter opgelopen tot 54 procent.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>