managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Vele werknemers kampen met gevoelens van eenzaamheid

Posted by marcho on June 14th, 2019

Werkgevers moeten meer inspanningen doen om gevoelens van eenzaamheid bij hun medewerkers aan te pakken. Zinvolle persoonlijke interacties op het werk moeten daarbij worden aangemoedigd. Dat blijkt uit een onderzoek van Nespresso Professional, gebaseerd op een enquête bij nagenoeg achtduizend kantoormedewerkers in Groot-Brittannië. Uit het rapport blijkt dat 70 procent van de respondenten zegt hun collega’s op de werkvloer eigenlijk niet goed te kennen. Nochtans zegt 84 procent ervan overtuigd te zijn dat goede relaties met collega’s de kwaliteit van het werk zal verbeteren.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>