managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Wereldwijde reclamesector moet vertraging incalculeren

Posted by marcho on June 14th, 2019

De wereldwijde reclame zal dit jaar een vertraging tonen. Ook voor volgend jaar wordt slechts een bescheiden herstel verwacht. Dat is de conclusie van een analyse die door consulent Group M naar voor is gebracht. In het rapport wordt erop gewezen dat de wereldwijde reclamesector vorig jaar nog een groei met 5,6 procent had laten optekenen. Dit jaar moet volgens de analisten echter met een groeivertraging tot 4,6 procent worden gerekend. Voor volgend jaar wordt opnieuw een licht herstel met een toename van 4,7 procent in het vooruitzicht gesteld. De sector is volgens Group M geconfronteerd met wereldwijde ongunstige omstandigheden.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>