managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Premier League is belangrijke toeristische troef

Posted by marcho on June 14th, 2019

De Premier League is voor Groot-Brittannië een belangrijk toeristische hefboom. Dat blijkt uit een rapport van het Britse toeristische bureau VisitBritain, gebaseerd op een onderzoek in Brazilië, China, India, Noorwegen, Zweden en de Verenigde Staten. De grootste impact bleek bij Chinese voetbalsupporters. Er bleek immers dat 92 procent van de betrokkenen plannen koesterde om binnen een periode van twee jaar een bezoek te brengen aan Groot-Brittannië. Op de tweede plaats staan Indiase voetbalsupporters met een score van 85 procent, gevolgd door collega’s uit de Verenigde Staten (80 procent).

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>