managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Zonnepaneel wordt even gewoon als koelkast

Posted by marcho on June 14th, 2019

In de toekomst zullen voor zonnepanelen voor woningen even normaal zijn als een koelkast. Dat heeft Magnus Hall, chief executive van het Zweedse energieconcern Vattenfall en voorzitter van de sectororganisatie Eurelectric, gezegd. Verder moet de sector volgens Hall inspanningen doen om de productie van elektriciteit los te koppelen van het gebruik van fossiele brandstoffen. Nog voor het midden van deze eeuw moet de Europese energiesector volgens de topman van Eurelectric klimaatneutraal zijn geworden. Hij erkende wel dat het moeilijk is om alle betrokken partijen op een lijn te krijgen.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>