managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Wereldwijde kinderreclame kent snelle groei

Posted by marcho on June 14th, 2019

De wereldwijde digitale reclamemarkt voor kinderen zal over twee jaar een omzet boeken van 1,7 miljard dollar. Daarmee zal de sector ongeveer 37 procent van de totale reclamemarkt voor kinderen vertegenwoordigen. Dat blijkt uit een rapport van consulent PricewaterhouseCoopers (PwC) en het Britse digitale kinderplatform SuperAwesome. De onderzoekers merken op dat de markt voor digitale kindereclame een bijzonder snelle groei kent. Eerder was geraamd dat de sector over twee jaar wellicht een waarde van 1,2 miljard dollar vertegenwoordigen. Elke dag maken meer dan 170.000 kinderen voor de eerste keer op het internet hun opwachting.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>