managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Luchtvervuiling remt rendement Chinese zonnecentrales

Posted by marcho on July 11th, 2019

In China zorgt luchtverontreiniging voor een dramatische vermindering van de hoeveelheid elektriciteit die het land genereert door zonnecellen. Dat zegt een onderzoek door wetenschappers aan de ETH Zürich. China is momenteel de wereldleider in de productie van zonne-energie, maar de studie waarschuwt dat het land niet het volledige potentieel van zijn zonne-installaties realiseert als gevolg van luchtvervuiling.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>