managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Geen nieuwe records voor Amerikaanse bioscoopsector

Posted by marcho on July 11th, 2019

In de Verenigde Staten hebben de bioscopen tijdens de eerste zes maanden van dit jaar 3,22 miljard dollar inkomsten geboekt. Dat betekende een daling met 3,8 procent tegenover dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit een rapport van consultant BoxOfficeMojo. In totaal werden in de Amerikaanse bioscopen tijdens de eerste helft van dit jaar 349 producties vertoond. Dat was een afname van 7,4 procent tegenover de eerste zes maanden van vorig jaar.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>