managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Rijkere demografie volgt normale genderstereotypes niet

Posted by marcho on August 11th, 2019

Rijke individuen wijken vaak af van de traditionele genderstereotypes die voor de rest van de bevolking kunnen worden gesteld. Dat blijkt uit een rapport van de organisatie FlexShares Exchange Traded Funds. Onder meer op het gebied van het investeringsgedrag en de daaraan gekoppelde risicobereidheid wijken de hogere inkomenscategorieën volgens de onderzoekers duidelijk van de rest van de bevolking. Maar ook wanneer naar de visie op de balans tussen het professionele en persoonlijke leven wordt gekeken, blijken rijke individuen een andere levenswijze te volgen.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>