managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Nieuw record voor Amerikaanse windenergie

Posted by marcho on August 14th, 2019

In de Verenigde Staten is tijdens het tweede kwartaal 736 megawatt nieuwe capaciteit aan windkracht geïnstalleerd. Daarmee heeft de Amerikaanse windenergie een nieuw record laten optekenen. Dat blijkt uit een rapport van de American Wind Energy Association (Awea). Het land heeft nu bijna 98 gigawatt aan windkracht geïnstalleerd, geleverd door meer dan 57.000 windturbines. De Amerikaanse windkracht is nu in staat om meer dan dertig miljoen gezinnen van elektriciteit te voorzien.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>