managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Singapore wereldwijd leider in infrastructuurwerken

Posted by marcho on August 24th, 2019

Nergens in de wereld lijkt meer in infrastructuur geïnvesteerd te worden dan in Singapore. Dat blijkt uit een rapport van consulent GlobalData. In het rapport wordt gewag gemaakt van actuele werken voor een totale waarde van 95,2 miljard dollar. Bijna 80 procent van die werken worden uitgevoerd onder de vorm van een publiek-private samenwerking. De Aziatische stadstaat investeert daarbij volgens GlobalData in eerste instantie in transportinfrastructuur. Daarbij wordt vooral gewerkt aan de uitbreiding van de spoorweginfrastructuur. Ook waterinfrastructuur blijkt echter een belangrijk werkterrein.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>