managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Emiraten steeds meer bestemming medisch toerisme

Posted by marcho on August 24th, 2019

De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) verwerven steeds meer populariteit als bestemming voor medisch toerisme. Het voorbije jaar boekte de sector een omzet van 3,2 miljard dollar. Dat betekende een stijging met 5,5 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van de Dubai Chamber of Commerce and Industry. Verwacht wordt dat deze trend zich ook de volgende jaren verder zal doorzetten. Onder meer orthopedie, sportgeneeskunde, dermatologie, tandheelkunde en vruchtbaarheid vormen momenteel de belangrijkste specialiteiten van het medisch toerisme in Dubai. Het emiraat hoopt volgend jaar 500.000 medische toeristen te kunnen aantrekken.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>