managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Google heeft drie waardevolste applicaties in portefeuille

Posted by marcho on augustus 24th, 2019

Indien YouTube een betalend platform zou zijn, zouden de gemiddelde consument maandelijks 4,20 dollar willen betalen om toegang tot de content te krijgen. Daarmee is YouTube de meest waardevolle applicatie van de wereld. Dat is de conclusie van een rapport van consulent McGuffin Creative, gebaseerd op een enquête bij ongeveer tweeduizend gebruikers in de Verenigde Staten. De onderzoekers stelden daarbij vast dat de drie populairste applicaties allemaal eigendom zijn van Google. YouTube gaat in de rangschikking immers Google Maps en Google Drive vooraf. Op de vierde plaats volgt Facebook, dat volgens de respondenten 2,92 dollar per maand waard zou zijn.

Lees Verder