managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Netflix niet langer grootste gebruiker bandbreedte

Posted by marcho on September 12th, 2019

Netflix is niet langer de grootste gebruiker van online bandbreedte. Dat is de conclusie van een studie van het bedrijf Sandvine, verkoper van systemen voor bandbreedte-management. Vastgesteld werd dat online streaming-platformen tijdens de eerste helft van dit jaar 12,8 procent van de wereldwijde online downstream-trafieken vertegenwoordigden. Netflix volgde op een tweede plaats met een aandeel van 12,6 procent.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>