managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Sommige karaktertrekken verhogen risico op smartphone-verslaving

Posted by marcho on September 12th, 2019

Bepaalde persoonlijkheidskenmerken kunnen met een groter risico’s op een smartphone-verslaving in verband worden gebracht. Dat blijkt uit een studie van wetenschappers aan de University of Granada. Gewaarschuwd wordt dat de verslaving kan uitmonden in een ziekte die de normale routines van het individu kunnen verstoren. Op die manier kan het probleem het slachtoffer ook beletten een normaal leven te leiden.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>