managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Meerderheid werknemers denkt aan andere baan

Posted by marcho on September 16th, 2019

Een groot aantal werknemers wil zijn carrière een nieuwe wending geven, maar vindt zich voor een dergelijke beslissing inmiddels te oud geworden. Dat is de conclusie van een rapport van het wervingsplatform Jobrapido, gebaseerd op een enquête bij nagenoeg vijftienhonderd werknemers in Groot-Brittannië. De onderzoekers stelden vast dat 62 procent van de Britse werknemers de ambitie koestert om aan zijn carrière een nieuwe wending te geven. Bovendien zou 52 procent bereid zijn een stage te lopen indien ze daardoor van werk zouden kunnen veranderen of naar een andere industrie zouden kunnen overstappen.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>