managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Amerikanen kritischer over reclame en public relations

Posted by marcho on September 17th, 2019

De positieve percepties over reclame en public relations zijn in de Verenigde Staten teruggevallen tot het laagste niveau in zeven jaar. Dat blijkt uit een rapport van het studiebureau Gallup, gebaseerd op een enquête bij meer dan vijftienhonderd Amerikaanse consumenten. De onderzoekers stelden vast dat 33 procent van de respondenten een positieve visie had over reclame en public relations. Daarentegen getuigde 34 procent van een negatieve perceptie. Bij 32 procent was er sprake van een neutraal standpunt. Alleen de gezondheidssector, farmaceutica en de federale overheid halen nog slechtere cijfers.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>