managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Slechte relatie met lijnmanagement vaak oorzaak personeelsverloop

Posted by marcho on September 17th, 2019

Conflicten met lijnmanagers vormen een belangrijke bron van personeelsverloop. Dat is de conclusie van een onderzoek van het platform TotalJobs, gebaseerd op een enquête bij een groep werknemers in Groot-Brittannië. De onderzoekers stelden vast dat 49 procent van de respondenten zegt een bedrijf te hebben verlaten nadat de relatie met een lijnmanager was verzuurd geraakt. Bovendien bleek dat slechts 34 procent van de ondervraagden van mening was hun management over de werkgerelateerd onderwerp te kunnen aanspreken. Bij persoonlijke kwesties valt dat cijfer terug tot amper 20 procent.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>