managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Verenigde Staten ontbeert intelligente steden

Posted by marcho on September 17th, 2019

De Verenigde Staten moeten nog belangrijke inspanningen doen om ervoor te zorgen dat zijn metropolen de status van intelligente stad kunnen krijgen. Dat is de conclusie van een rapport van Leading Cities en Bright Cities, gebaseerd op een analyse van vierentwintig Amerikaanse steden. De onderzoekers kwamen daarbij tot de vaststelling dat geen enkele Amerikaanse metropool zich een intelligente mag noemen. Seattle, Boulder, San Francisco en Berkeley zijn het verst gevorderd. Het rapport betoogt dat vooral een gebrek aan federale ondersteuning de realisatie van intelligente steden tegenhoudt.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>