managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Saudi-Arabië wil zwaar investeren in toerisme

Posted by marcho on October 6th, 2019

Saudi Arabië wil tegen eind volgend decennium tot de vijf grootste toeristische bestemming van de wereld behoren. Het land wil op dat ogenblik jaarlijks 100 miljoen binnenlandse en internationale reizigers ontvangen. Dat blijkt uit een rapport van de Saudi Commission for Tourism and National Heritage. Waarnemers merken op dat het toerisme in Saudi-Arabië van grote opportuniteiten zou kunnen profiteren. Onder meer wijzen ze op een rijkdom aan natuurlijke en culturele rijkdommen. Op dit ogenblik draagt het toerisme 3 procent bij tot het bruto binnenlandse product van Saudi-Arabië. Dat moet tegen eind volgend decennium tot 10 procent zijn opgevoerd.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>