managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Cryptomunten kunnen parallelle maatschappij helpen creëren

Posted by marcho on October 7th, 2019

Cryptomunten kunnen helpen bij het creëren van een parallelle samenleving. Dat zegt Paul Rosenberg, oprichter van databeschermer Cryptohippie. Vooral op dit ogenblik in de geschiedenis is het volgens Rosenberg cruciaal om een afzonderlijke identiteit te creëren en een parallel bestaan te leiden. Hij wijst daarbij naar de Griekse cultuur, die een gedecentraliseerde beschaving hebben opgebouwd. De Griekse samenleving bestond uit een duizendtal onafhankelijke stadstaten, maar toch heeft deze staatsvorm volgens Rosenberg belangrijke kunsten en wetenschappen

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>