managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Toekomst van arbeidsmarkt ligt in werk op afstand

Posted by marcho on October 7th, 2019

De toekomst van de werkgelegenheid lijkt vooral in werk op afstand te liggen. Dat is de boodschap van een studie van het wervingsplatform CV-Library, gebaseerd op een analyse van meer dan 175.000 vacatures over een periode van vier jaar in Groot-Brittannië. Uit het onderzoek blijkt dat het aantal aangeboden banen met werk of afstand de voorbije vier jaar meer dan een verdubbeling heeft gekend. De bedrijven beseffen volgens de onderzoekers de noodzaak om hun werkmethodes aan te passen. Op dit moment beweert 55,8 procent van de Britse werknemers dat flexibel werk het meest gewaardeerde voordeel vindt.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>