managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Wereldwijde reclamebestedingen groeien minder snel dan gehoopt

Posted by marcho on October 9th, 2019

De wereldwijde reclamebestedingen zullen dit jaar naar verwachting lager uitkomen dan eerder geraamd. De sector lijdt onder een recessievrees in Groot-Brittannië en Duitsland, ondanks een sterke groei van de digitale reclamebudgetten in de Verenigde Staten. Dat zegt consultant Zenith. De onderzoekers verwachten nu een groei van 4,4 procent tot 640 miljard dollar, terwijl eerst 4,6 procent vooruitgang werd verondersteld. Het rapport geeft de schuld van de vertraging aan een zwakkere wereldwijde handel en problemen in Europa en Azië. Vorig jaar kenden de bestedingen nog een groei met 6,7 procent.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>