managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Aandeel vrouwen in populatie superrijken neemt toe

Posted by marcho on October 9th, 2019

De wereld telt 265.490 mensen met een waarde van meer dan 30 miljoen dollar. Maar deze populatie omvat slechts 38.700 vrouwen. Dat blijkt uit cijfers die door het onderzoeksbureau Wealth-X naar voor zijn geschoven. De onderzoekers wijzen er wel op dat het aantal superrijke vrouwen wereldwijd een recordhoogte heeft bereikt. Tegelijkertijd bleek dat steeds meer vrouwen hun eigen fortuin hebben verdiend. In het verleden hadden superrijke vrouwen hun vermogen vooral te danken aan erfenissen. De onderzoekers verwachten dat het aantal superrijke vrouwen ook in de toekomst verder zal blijven oplopen.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>