managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Degelijke huisvesting ook voor Europese kinderen nog vaak problematisch

Posted by marcho on October 19th, 2019

Zelfs in Europa woont een nog altijd een derde van alle kinderen in vochtige, koude, donkere of lawaaierige huizen. Dat zegt een onderzoek van het Deense ramenfabrikant Velux. In Portugal is de situatie het ergst. Daar worden een op de twee kinderen die blootgesteld aan ongezonde leefomstandigheden. Finland, waar een op de vijf kinderen in een ongezonde omgeving wonen, boekt daarentegen de beste resultaten van heel Europa. David Briggs, chief executive van Velux, zegt te hopen dat de resultaten van de studie architecten en designers zullen stimuleren om naar innovatieve oplossingen op zoek te gaan.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>