managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Consument blijft sceptisch over zelfrijdende auto

Posted by marcho on October 19th, 2019

Ontwikkelaars van zelfrijdende voertuigen blijven op grote uitdagingen botsen. Terwijl miljarden dollars worden gestort in de ontwikkeling van zelfrijdende voertuigen, blijkt het moeilijk om het vertrouwen van de consument te winnen. Dat is de conclusie van een studie van consulent JD Power, gebaseerd op een onderzoek onder vijfduizend consumenten in de Verenigde Staten. De enquête bracht aan het licht dat zelfrijdende auto’s van de consument slechts een score van 36 procent krijgen. De onderzoekers erkennen wel dat die lage score mogelijk gedeeltelijk te maken zou kunnen hebben met een gebrek aan kennis over de technologie.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>