managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

New York is de rijkste stad van de wereld

Posted by marcho on November 6th, 2019

New York is de rijkste stad van de wereld. De bevolking van de Amerikaanse metropool beschikt over een gezamenlijk vermogen van 3 biljoen dollar. Dat blijkt uit een rapport van consulent New World Wealth. Tokio staat op de tweede plaats met een totaal vermogen van 2,5 biljoen dollar, gevolgd door San Francisco en Londen (2,4 biljoen dollar). Op de vijfde plaats staat Peking (2,1 biljoen dollar), gevolgd door Shanghai (1,9 biljoen dollar).

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>