managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Japanse investeerders zien Vietnam beste regionale bestemming

Posted by managing21 on januari 14th, 2020

Vietnam is voor Japanse investeerders de meest belovende markt van Azië. Dat blijkt uit een rapport van analist NNA Japan, gebaseerd op een enquête bij meer dan achthonderd expats die voor Japanse bedrijven in andere Aziatische landen werkten. De onderzoekers kwamen daarbij tot de vaststelling dat 42,1 procent van de respondenten Vietnam als de beste regionale bestemming voor investeringen beschouwden. Gewezen wordt daarbij op de mogelijkheden van Vietnam als groeimarkt en de beschikbaarheid van een opgeleide bevolking, die toch goedkoop kan worden ingeschakeld. Ook maken de respondenten gewag van de nabijheid van China.

Lees Verder