managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Streaming vertegenwoordigt grootste deel Amerikaans home entertainment

Posted by marcho on januari 18th, 2020

Het voorbije jaar heeft home entertainment in de Verenigde Staten een recordomzet van 25,2 miljard dollar laten optekenen. Tegenover het jaar voordien was er sprake van een groei met 8,4 procent. Dat blijkt uit een studie van de Digital Entertainment Group. De digitale activiteiten waren volgens het rapport ook het voorbije jaar de belangrijkste groeimotor van de sector. Streaming-abonnementen vertegenwoordigen inmiddels een omzet van 15,9 miljard dollar. Daarmee neemt het streaming-platform ongeveer 63 procent van de totale inkomsten van het Amerikaanse home entertainment voor zijn rekening.

Lees Verder