managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Britse jongeren voelen zich niet meer gelukkig

Posted by marcho on April 14th, 2018

In Groot-Brittannië moeten bij de jongere generaties een hoog niveau van stress en angstigheid worden opgetekend. Het geluksgevoel van de Britse jongeren tussen zestien en vijfentwintig jaar is tot het laagste niveau in tien jaar teruggevallen. Dat is de conclusie van een rapport van de Prince’s Trust bij nagenoeg tweeëntwintighonderd Britse jongeren. Vastgesteld werd dat 61 procent van de respondenten zich geregeld gestresseerd voelt, terwijl 27 procent moet toegeven herhaaldelijk een gevoel van hopeloosheid te ervaren, terwijl 47 procent erkent met een mentaal gezondheidsprobleem te worstelen.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>