managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Diageo investeert 150 miljoen pond in Schotse whisky-toerisme

Posted by marcho on April 16th, 2018

Drankenproducent Diageo investeert 150 miljoen pond in het Schotse whisky-toerisme. Dat heeft de drankengroep bekend gemaakt. Het bedrijf merkt op dat de investering zal helpen om toeristen naar Schotland te lokken en te garanderen dat zij als overtuigde ambassadeurs van het land en de drank naar huis terugkeren. Het toeristisch project omvat onder meer een bezoek aan een belevingssite in Edinburgh. Daarnaast zal ook de ontvangstcentra van twaalf distilleerderijen worden geïnvesteerd. Diageo zegt dat nog nooit eerder voordien zoveel geld is geïnvesteerd in het Schotse whisky-toerisme. Vorig jaar ontving Diageo in zijn Schotse distilleerderijen 440.260 bezoekers. Dat betekent een stijging met 15,2 procent tegenover het jaar voordien.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>