managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Ook Bundesliga wil Aziatische supportersmarkt veroveren

Posted by marcho on April 16th, 2018

Weliswaar heeft de Engelse Premier League op de Aziatische supportersmarkt een grote aanwezigheid uitgebouwd, maar ook de Duitse Bundesliga heeft er vele kansen om voetballiefhebbers aan te spreken. Dat heeft Robert Klein, internationaal chief executive van de Bundesliga gezegd. Onder meer verwijst hij naar Japan, dat geregeld beloftevolle spelers naar de Duitse competitie exporteert en dan ook bij de Japanse supporters op een grote belangstelling kan rekenen. Digitale media zullen in die strategie volgens Klein een belangrijke functie krijgen. Hij wees er daarbij op dat op het gebied van sociale media de Bundesliga vorig jaar in China al op een groter engagement kon rekenen dan de Premier League.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>