managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Ook voor Airbnb wordt China de belangrijkste markt

Posted by marcho on April 16th, 2018

Ook voor het alternatieve hotelplatform Airbnb wordt China een cruciale markt. Dat heeft Nathan Blecharczyk, hoofd van Airbnb China, gezegd. Hij merkt op dat China tegen het eind van dit decennium voor Airbnb de grootste markt moet zijn geworden. Er zullen volgens Blecharczyk dan ook een aantal nieuwe diensten voor de Chinese markt worden ontplooid. Hij wees erop dat Airbnb over één decennium de kaap van één miljard gebruikers wil bereiken. De ambitie kan volgens hem echter nooit zonder hulp van de Chinese markt worden gerealiseerd. Airbnb blijkt in China vooral populair in de leeftijdsgroep tussen achttien en vijfendertig jaar.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>