managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Persoonlijke elementen versterken engagement student

Posted by marcho on April 16th, 2018

Studenten die persoonlijke gegevens in de lessen kunnen verwerken, laten een groter engagement optekenen. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Brigham Young University bij een groep studenten moleculaire biologie. De onderzoekers stelden vast dat de introductie van persoonlijke elementen in de cursus het engagement van de studenten met 31 procent doet stijgen. De introductie van de persoonlijke elementen zal bij de studenten volgens de onderzoekers de drang stimuleren om een dieper inzicht te verwerven in de leerstof. Dit gegeven kan volgens hen ook gebruikt worden om levenslang leren te promoten.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>