managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Japanners kennen kortste nachtrust van de hele wereld

Posted by marcho on April 16th, 2018

In Japan wordt de bevolking met het grootste slaaptekort geconfronteerd. Dat is de conclusie van een onderzoek van het bedrijf Polar Electro, fabrikant van onder meer fitness-trackers, in achtentwintig landen. Vastgesteld werd dat Japanse mannen en vrouwen een gemiddelde nachtrust van zes uur en vijfendertig minuten genieten. Dat is vijfenveertig minuten minder dan het internationaal gemiddelde en bijna één uur minder dan Finland, waar mannen een nachtrust van zeven uur en vierentwintig genieten. Finse vrouwen genieten zelfs een nachtrust van zeven uur en vijfenveertig minuten. Daarmee voert Finland, in een ex-aequo met België, de ranglijst van de vrouwelijke nachtrust aan.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>