managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Dubai manifesteert zich als wereldwijde shopping-bestemming

Posted by marcho on May 3rd, 2018

Over drie jaar moet Dubai een retailomzet kunnen realiseren van 43,8 miljard dollar. Daarbij moet de volgende jaren een gemiddelde groei van 5,6 procent worden geboekt. Dat staat in een studie van de Dubai Chamber of Commerce and Industry, gebaseerd op data van Euromonitor International, Core Savills Research, Mastercard en New World Wealth. Opgemerkt wordt dat Dubai zichzelf duidelijk als één van de belangrijkste shopping-bestemmingen van de wereld heeft gepositioneerd. Daarbij wordt ook gewezen op de wisselwerking tussen de retail, vastgoed, toerisme en de reissector. Dubai heeft na New York de grootste concentratie van shopping-centers in de wereld.

Lees Verder

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>