managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Orlando realiseert belangrijke mijlpaal Amerikaans toerisme

Posted by marcho on May 13th, 2018

De Amerikaanse stad Orlando heeft het voorbije jaar 72 miljoen bezoekers ontvangen. Dat betekent een stijging met 5 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit cijfers van de toeristische dienst Visit Orlando. Opgemerkt wordt dat de stad opnieuw zijn status als meest bezochte toeristische locatie van de Verenigde Staten bevestigd, maar bovendien ook de eerste Amerikaanse bestemming is op één jaar meer dan 70 miljoen bezoekers kan verwelkomen. Nochtans moest volgens George Aguel, chief executive van Visit Orlando, van moeilijke omstandigheden gewag worden gemaakt.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>