managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Duitse financiële sector verwacht een sterke verandering

Posted by marcho on May 13th, 2018

De toenemende digitalisering van bankdiensten luidt een belangrijke transformatie van de Duitse financiële sector in. Dat zegt een studie van het Duitse Bundesverband Informationswirtschaft, Telekommunikation und Neue Medien (Bitkom), gebaseerd op een onderzoek bij meer dan duizend Duitse burgers. Volgens de studie maakt inmiddels 76 procent van de Duitsers gebruik van online bankdiensten, terwijl 57 procent van de bevolking de aangeboden digitale diensten bovendien als een belangrijk verkoopargument van financiële instellingen beschouwde. De onderzoekers voorspellen in de financiële sector de volgende tien jaar dan ook een fundamentele verandering

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>