managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Ook Twitter voelt zich in parken het meest positief

Posted by marcho on May 13th, 2018

In parken voelen de consument zich het meest positief, terwijl die stemming in de buurt van grote transportknooppunten vooral een negatieve teneur laat blijken. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers van de University of Melbourne en de University of Tasmania, gebaseerd op 2,2 miljoen tweets. Er zijn volgens de onderzoekers verschillende redenen waarom in parken in het algemeen de meest positieve gevoelens kunnen worden opgetekend. Onder meer is een park immers een locatie om zich van de dagelijkse stadsdrukte te ontsnappen, maar ook een plek die de nodige lichaamsbeweging toelaat, een ontmoetingsplaats is een en de basis van diverse evenementen kan zijn.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>