managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Chief executive kijkt steeds meer naar digitale toepassingen

Posted by marcho on May 13th, 2018

Bedrijfsleiders erkennen steeds vaker het belang van digitale technologieën. Dat zegt onderzoek van consulent Gartner op basis van een enquête bij 460 chief executives. De onderzoekers ontdekten dat 62 procent van de respondenten te kennen gaf digitale initiatieven of transformatieprogramma’s te hebben geïntroduceerd. Van deze groep beschreef 54 procent de digitale veranderingen als transformationeel, terwijl de rest gewag maakte van digitale optimalisaties. Dit betekent dat een derde van de chief executives significante digitale transformatieplannen heeft. Gartner betoogt dat deze trend wordt ondersteund door hogere uitgaven voor informatietechnologie.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>