managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Europese natuurrijkdom kent een snel verlies

Posted by marcho on May 14th, 2018

Aardobservaties tonen bijzonder goed op welke manier de natuurlijke rijkdom van Europa op een snelle manier achteruit gaat. Dat zeggen wetenschappers van het project Ecopotential, dat over de hele wereld de impact van milieuveranderingen op beschermde gebieden registreert. De onderzoekers stelden daarbij vast dat de moerassen van de Camargue, die al meer dan negentig jaar een beschermd gebied zijn, door de landen en de stijgende zeespiegel worden bedreigd. De resultaten van de studie tonen volgens de onderzoekes dat de milieuverandering sneller om heen grijpt dan algemeen wordt verondersteld.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>