managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Amerikaanse bevolking wil actie tegen wapengeweld

Posted by marcho on May 14th, 2018

De bevolking van de Verenigde Staten toont op het gebied van wapens een grote eenheid. Men ziet veiligheid als een cruciaal probleem en verlangt dat acties worden genomen om wapengeweld te voorkomen. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers van de American Psychiatric Association (Apa). De onderzoekers stelden vast dat 87 procent van de ondervraagde Amerikanen wapengeweld als een bedreiging voor de volksgezondheid bestempelen. Ook bij de republikeinen is 77 procent van het bedreigende karakter van het wapengeweld, maar bij democraten loopt dat cijfer op tot 96 procent.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>