managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Nieuw record voor Amerikaanse digitale reclame

Posted by marcho on May 14th, 2018

Vorig jaar realiseerde digitale reclame in de Verenigde Staten een omzet van 88 miljard dollar. Dat is een groei met 21 procent ten opzichte van het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van consulent PricewaterhouseCoopers (PwC) en het Interactive Advertising Bureau (IAB). De onderzoekers maken gewag van een recordhoogte. De studie toonde dat digitale reclame – waaronder mobiele activiteiten en video – een groei met dubbele cijfers blijft registreren. Mobiele platformen vertegenwoordigen vorig jaar meer dan de helft van de totale digitale budgetten. Verwacht wordt dat het mobiele aandeel nog verder zal stijgen. Ook video kende een aanzienlijke groei.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>