managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

In Midden-Oosten heeft technologiesector grootste verloop

Posted by marcho on May 14th, 2018

In het Midden-Oosten kent de technologiesector het hoogste verloop aan talent. Dat blijkt uit een analyse van LinkedIn. De bevindingen tonen aan dat in de technologiesector – met name de softwaresector – het voorbije jaar het grootste aantal professionals zijn bedrijf heeft verlaten. Vastgesteld werd dat de technologiesector een personeelsverloop van 12,3 procent kende, gevolgd door professionele diensten (11,1 procent) en telecommunicatie 9,65 procent). Hoewel elke sector unieke motieven heeft die het verloop kunnen verklaren, stelden de onderzoekers vast dat een gebrek aan mogelijkheden tot progressie vaak cruciaal blijkt.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>