managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Patentrechten kunnen probleem vormen op buitenlandse markten

Posted by marcho on May 14th, 2018

Het kan een probleem zijn voor bedrijven om landen binnen te komen die geen sterke bescherming van patentrechten kennen, maar er zijn toch manieren waarop deze ondernemingen hun intellectuele eigendommen in dergelijke omgevingen kunnen beschermen. Dat is de conclusie van een onderzoek onder leiding van wetenschappers aan de Universiteit van Notre Dame in de Amerikaanse staat Indiana, gebaseerd op een analyse van de innovatieve activiteiten van nagenoeg honderdvijftig wereldwijde farmaceutische bedrijven die actief zijn in bijna honderdtwintig landen in achttien geografische regio’s.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>