managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Britse en Europese spionagediensten moeten samenwerken

Posted by marcho on May 14th, 2018

Groot-Brittannië en de Europese Unie moeten na de brexit op het gebied van veiligheid een intensief partnership uitbouwen. Die samenwerking moet terroristische aanslagen helpen vermijden en moet zich verweren tegen de pogingen van Rusland om de westerse democratieën te ondermijnen. Dat heeft Andrew Parker, hoofd van de Britse veiligheidsdienst MI5, gezegd. De Europese samenwerking op het gebied van veiligheid is volgens Parker de jongste vijf jaar gevoelig geëvolueerd. Een intensieve samenwerking is volgens Parker de enige manier om aan de uitdagingen van een onzekere wereld het hoofd te bieden.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>