managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Dubai verdringt Londen van toppositie in wereldwijde retail

Posted by marcho on May 15th, 2018

Dubai heeft Londen verdrongen als het grootste centrum van de wereldwijde retail. Dat is de conclusie van een rapport van het vastgoedconcern CBRE Group. Opgemerkt wordt dat 62 procent van de wereldwijde retailers inmiddels in het emiraat zijn vertegenwoordigd. Volgens het rapport zou in de volgende drie jaar in Dubai meer dan 1,5 miljoen vierkante meter aan nieuwe winkelruimte op de markt kunnen komen. Daarmee zou het bestaande aanbod met ongeveer 50 procent verder worden uitgebreid. Dubai kon vorig jaar 59 nieuwe retailmerken vertegenwoordigen. Alleen Hongkong oefende met 86 nieuwe merken een grotere aantrekkingskracht uit.

Lees Verder

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>