managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

Dubai ziet aandeel islamitische economie toenemen

Posted by marcho on May 15th, 2018

In Dubai had de islamitische economie twee jaar geleden een aandeel van 8,3 procent in het bruto binnenlandse product van het emiraat, tegenover 7,6 procent twee jaar voordien. Dat is de conclusie van een rapport van het Dubai Statistics Centre. Opgemerkt wordt dat de islamitische economie vier jaar geleden een omzet van 28,78 miljard dirham, maar dat was twee jaar geleden al opgelopen tot 32,77 miljard dirham. Opgemerkt wordt dat halal-sectoren twee jaar geleden een aandeel van 94,5 procent in de binnenlandse handel. Halal voeding nam daarbij een deel van 58,7 procent voor zijn rekening. Halal farmaceutica en cosmetica hadden een aandeel van 41,3 procent.

Lees Verder

 

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>