managing21.be

Managing21: een blik op het heden en de toekomst van de economie.

In Amerikaans middelbaar onderwijs is nog 20 procent roker

Posted by marcho on June 13th, 2018

In de Verenigde Staten worden in het middelbaar onderwijs nog 3,6 miljoen rokers geregistreerd. Zeven jaar geleden werden er weliswaar nog 4,5 miljoen rokers geteld, maar toch moet het gebruik van tabaksproducten bij de Amerikaanse jongeren nog verder worden teruggeschroefd. Dat is de conclusie van een rapport van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). De onderzoekers stelden vast dat bijna 20 procent van de Amerikaanse scholieren in het middelbaar onderwijs toegeeft de maand voordien minstens een keer te hebben gerookt. Zeven jaar geleden was er nog sprake van 25 procent.

Lees Verder

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>